“Viyana sınır dışı edilmenin başkenti olmalı”

Viyana FPÖ lideri Dominik Nepp, kırmızı solun [SPÖ] göç politikasını sert bir dille eleştirdi ve federal başkentin “sınır dışı başkenti” olmasını talep etti.

“Viyana sınır dışı edilmenin başkenti olmalı”

Viyana Belediye Meclisi’ndeki güncel oturumda konuşan Viyana Özgürlük Partisi [FPÖ] lideri Dominik Nepp, şehrin göç politikasını gerçekleri tamamen inkâr etmekle suçladı.

FPÖ lideri Nepp Viyana’yı “sınır dışı başkenti” yapmak istiyor

“2015’ten bu yana roket değil pala kullanan pek çok bilim adamı geldi. Mevcut cinayetler, bıçaklama olayları, soygunlar vs. kırmızı-siyah-pembe-yeşil koalisyonunun karşılama kültürünün dışa vurumudur ve belediye başkanı Ludwig’in para hediyeleri dağıtmasından kaynaklanmaktadır.

Bu nedenle, Avusturya’ya sadece sosyal sistemimizden yararlanmak için gelen yasadışılar ve suçlular – ÖVP’nin istediği gibi – entegre edilmemeli, sınır dışı edilmelidir. Viyana bir sınır dışı başkenti haline gelmelidir” dedi.

Krauss’a göre Viyana’da suç oranı büyük ölçüde arttı

Klubobmann Maximilian Krauss, son haftalarda Viyana’da yabancı suçlular tarafından her gün patlak veren şiddet olaylarından bazı örnekler verdi ve bundan siyasi olarak sorumlu olanların isimlerini verdi. “Viyana’da göç ve güvenlik politikalarında tam bir başarısızlık yaşıyoruz. Şiddet suçları münferit olaylar, her geçen gün daha da kötüye giden bir gelişme” dedi.| ©DerVirgül

Yayınlama: 24.05.2023
Düzenleme: 24.05.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.