Viyana yeni yıl akşamı için alarmda

Başkent Viyana’da yılbaşı akşamına yönelik sıkı güvenlik önlemleri alındı. Özel ve operasyonel birimler, dronlar gibi teknik araçlar, eğitilmiş köpekler ve yanı başınızda olabilecek sivil polisler…

Viyana yeni yıl akşamı için alarmda

Viyana’da yılbaşı akşamı her dönem çok hareketli geçmektedir. Özellikle 1. Bölge olarak bilinen kentin merkezi, komşu ülkelerden bile ziyaretçi akınına uğrar.

Bu yılbaşı gecesi şehir merkezine bir milyondan fazla insanın gelmesi bekleniyor. Geniş bir alana sahip olan 1. Viyana Bölgesinde özel partiler, geçitler ve festival tadında etkinlikler düzenlenmekte.

Viyana polisi bu yıl yeni yıla sıkı güvenlik önlemleriyle girecek. İsrail-Hamas çatışmalarının yansıması olarak gelişebilecek olayları engellemek için, komşu eyaletlerden polis takviyesi yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan, özel hareket timleri hazır durumda ve sahada olacak. Teknik takip helikopterlerinin yanı sıra dronlarında kullanılacağı bilgisi geldi.

Yetkililer, vatandaşların fotoğraflı bir kimlik belgesinin yanlarında bulundurmaları isterken, havai fişek yasakları kapsamında dikkatli olunmasını istedi. | ©DerVirgül

Yayınlama: 31.12.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.