Viyana’da 1 milyon Euro’luk göçmen düğünü

Viyana’da yaklaşık bin davetlinin katıldığı göçmen düğününde, yüz ve elli Euro’luk banknotlar havada uçuştu.

Viyana’da 1 milyon Euro’luk göçmen düğünü

Tanınmış bir Roman şarkıcı geçtiğimiz günlerde Avusturya başkentinin gördüğü en gösterişli düğünlerden birini organize etti.

Goran Kazanova’dan bahsediyoruz – oğlunun düğünü Viyana’da bir etkinlik mekanında 1.000’den fazla konuk ve lüks bir ambiyansla yapıldı.

Roman sahnesinin müzisyeni oğlunun kutlamaları için hiçbir masraftan kaçınmadı: muhteşem süslemeler ve girişteki deniz ürünleri, havyar ve çeşitli başlangıçlardan oluşan zengin büfeyi, şişte kızartılmış sığır eti, domuz eti ve kuzu eti de dahil olmak üzere bir dizi spesiyalite izledi.

Kazanova’nın eşi Uros Bozic’e “Gelin için birkaç bin Euro harcamış olabiliriz ama onun değeri paha biçilemez ve milyonları buluyor” diye espri yaptı.

Yeni evli damadın gururlu babası da eğlenceyi sağladı: Radisa Trajkovic Djani, Sladja Alegro, Ljuba Alicic, Emir Habibovic ve Barbike gibi Balkanların müzik efsaneleri gece boyunca sahne aldı. Romanyalı şarkıcı Roxana ise özel bir sürpriz olarak sahneye çıktı.

Parti başladı, garson şimdiden 1,000 Euro bahşiş topladı

İlginçtir: video kaydı sırasında bir garson partinin başında cebindeki 1.000 Euro’nun üzerindeki banknotları saydı – gurur verici bir bahşiş!

Bu arada video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı – 2.5 milyon Tiktok kullanıcısı düğün klibini tıkladı bile. Organizatörler sadece milyonlarca tıklamadan değil, aynı zamanda bir milyon Euro’luk bir düğünden de bahsediyorlar.| ©DerVirgül

 

| Doğu Ekspresi Belgeseli [Beyaza Yolculuk]

Yayınlama: 15.01.2024
Düzenleme: 15.01.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.