Viyana’da 24 yaşındaki genç sokak ortasında öldürüldü

24 yaşındaki göçmen Viyana’nın beşinci bölgesinde sokakta çıkan bir anlaşmazlık sırasında bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet, dönerci ve etli ekmek salonu önünde gerçekleşti.

Viyana’da 24 yaşındaki genç sokak ortasında öldürüldü

Polise göre kanlı olay Salı akşamı saat 22.40 sıralarında 5. Viyana Bölgesi Reinprechtsdorfer Straße ile Fendigasse kavşağında bulunan dönerci ve etli ekmek salonu önünde gerçekleşti.

Cinayet bir sürücünün yerde hareketsiz duran adamı fark ederek acil servisleri alarma geçirmesiyle fark edildi.

İlk bilgiler, Irak vatandaşı olan 24 yaşındaki genç, vücudunun üst kısmından iki bıçak darbesi almış ve olay yerinde hayatını kaybettiği yönünde.

Görgü tanıklarına göre ise, iki kişi arasında bir bağrışma yaşandığı ve kısa süre sonra bir kişi olay yerinden hızla kaçtı, diğeri de yavaşça yere düştü.

Stolberggasse yönündeki bir kebapçıya göre, iki kişi tartışıyordu, biri aniden kaçtı.

Polis halktan bilgi istiyor

Polis cinayet zanlısını arıyor. Olayların gidişatı ile ilgili bilgiler veya şüphelinin şahsı ile ilgili bilgiler, isimsiz olarak Viyana Eyalet Kriminal Polis Bürosuna 01/31310-33800 numaralı telefondan talep ediliyor.

2023’te Viyana’da ikinci cinayet

2023 yılının ilk günlerinde Viyana’da iki cinayet işlendi. 1 Ocak gecesi Donaustadt semtindeki evinde 74 yaşındaki bir kişi öldürüldü.

Burada da failin meçhul olduğu ve arka planının belirsiz olduğu, polisin tüm hızıyla soruşturma yürüttüğü belirtildi. | © DerVirgül

Yayınlama: 04.01.2023
Düzenleme: 04.01.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.