Viyana’da 3 aylık bebek öldü | Anne ve babası tutuklandı

Viyana’da 3 aylık bir bebeğin ölümünün ardından, sarsılan bebek travması sonucu öldüğü tahmin edilen küçük çocuğun ebeveynleri, cinayet şüphesiyle tutuklandı.

Viyana’da 3 aylık bebek öldü | Anne ve babası tutuklandı

Savcılık sözcüsü Nina Bussek cuma sabahı yaptığı açıklamada, ilk polis raporları ve sunulan hastane belgeleri incelendikten sonra “buna karşılık gelen bir şüphenin olduğu” sonucuna varıldı.

Her iki ebeveyn de [29 yaşındaki baba ve kendisinden üç yaş küçük olan anne] cinayet nedeniyle soruşturuluyor. Bussek’e göre tutuklamalar perşembe akşamı gerçekleşti.

Bebek 6 Şubat’ta hastaneye kaldırıldığında sarsılma suretiyle travma yaşadığına dair kanıtlar olduğundan, emniyet teşkilatının şu anda kasıtlı cinayet şüphesini araştırıyor dendi.

Hastaneye kaldırıldığında bebeğin kemikleri kırılmıştı

Çocuğun kemiklerinin kırıldığı söyleniyor. Cesedin otopsiye gönderilmesi istendi. Ebeveynlerin bugün sanık olarak sorgulanması planlanıyor. Polis, ikilinin oğullarının ölümünden sonra bir şok yaşadıklarını (şu anda kriz döneminde koruyucu ailelerle yaşayan iki yaşında bir kızları da var) ve başlangıçta sorgulanamadıklarını söyledi. | ©DerVirgül

Yayınlama: 09.02.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.