Viyana’da bir okulun önünde saldırgan tavırlar sergileyen adam tutuklandı

Viyana-Simmering’deki bir okulun avlusunda saldırgan tavırlar sergilediği iddia edilen adamın, polise ve bir veliye saldırdığı söylendi. Polis, 22 yaşındaki Türk vatandaşının zor kullanılarak tutuklandığı söyledi.

Viyana’da bir okulun önünde saldırgan tavırlar sergileyen adam tutuklandı

Polis, cuma öğleden sonra Viyana-Simmering’deki bir okulunun ön avlusunda 22 yaşındaki bir adamın yüksek sesle bağırması nedeniyle, okula çağrıldığı söylenen olayda, polis memurlarının okula gelmesiyle, adamın memurlara saldırdığı belirtildi.

İki çocuğuyla birlikte okulun önünde duran 38 yaşındaki adam, adama sakin olmasını istediğini söyleyince adam ona şiddet uyguladığı ve bir görgü tanığının [36] araya girmesi üzerine 22 yaşındaki adamın kendisine saldırdığı söylendi.

Öfkeli adam Viyana okulunun önünde tutuklandı

Viyana polisinin olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Kaiser-Ebersdorfer-Straße polis karakolundan polis memurları geldiğinde, fail olduğu iddia edilen kişi kaçmak istedi. Ancak görevliler bunu engellemeyi başardığı için görevlilere saldırdı. Öfkeli adam fiziksel güç kullanılarak tutuklandı. Gözaltındayken bile 22 yaşındaki adam, saldırgan davranışlarda bulundu ve polis memurlarına saldırdı. Bir memurunu yüzünden yaraladı. 36 yaşındaki tanık bacak bölgesinden yaralandı ve tedavi için hastanede götürüldü. Sanığın saldırgan davranışı nedeniyle henüz sorgulama mümkün olmadı” dendi. | ©DerVirgül

Doğu Ekspresi Belgeseli [Beyaza Yolculuk]

Yayınlama: 18.11.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.