Viyana’da Copa Plajı yaz sezonunu başlıyor

Son yıllarda Viyana Belediyesi tarafından tamamen yeniden tasarlanan Reichsbrücke yakınlarındaki dört hektarlık alan, uzun zamandan beri başkentin yazlık mekânı haline geldi.

Viyana’da Copa Plajı yaz sezonunu başlıyor

Geniş yeşil ve açık alanlar, şezlong ve şemsiyelerin bulunduğu kumsallar ile spor ve eğlence tesisleri mevcut. Rengârenk gastronomi ile tamamlanan teklifin çalışma saatlerine http://www.copabeach.wien/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Viyana belediye meclis üyesi Ulli Sima, “CopaBeach’in son yıllarda gerçekleştirdiğimiz kapsamlı yenileme çalışmalarının ardından nasıl geliştiğini ve Viyana’da dinlence arayanlar için sabit bir nokta haline geldiğini görmek harika.

Toplu taşıma araçlarıyla veya bisikletle mükemmel bir şekilde erişilebilir. Hiçbir şeyin tüketilmediği çok sayıda açık alanın yanı sıra renkli gastronomi ve spor olanakları da benim için çok merkezi” diye konuştu.

Kenevir palmiyeleri Viyana’daki Yeni Tuna Nehri’nde Karayip havası yaratıyor

Zeytin, zakkum ve incir gibi Akdeniz bitkilerinin yanı sıra bu yıl ilk kez üç dayanıklı kenevir palmiyesi de saf tatil hissini yaşatacak.

Yaklaşık 3.50 metre yüksekliğindeki palmiyeler, bisiklet kiralama yüksekliğindeki ana yol boyunca dikildi ve Yeni Tuna’ya biraz Karayip havası katıyor.| ©DerVirgül

Yayınlama: 21.05.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.