Viyana’da gençlik çeteleri varsa, onlara karşı duran gençlerde var!

Çocuk parkında kurusıkı tabancayla ateş eden iki gruba, çocuklar korkuyor diyerek müdahale eden üç genç, kendilerine bıçakla saldırılmasına rağmen polis gelene kadar iki kişiyi etkisiz hale getirdi. Uğur, Falco ve Durmuş’un cesaretleri taktir edildi.

Viyana’da gençlik çeteleri varsa, onlara karşı duran gençlerde var!

Salı günü öğleden sonra Viyana’nın 10. bölgesindeki Arthaberpark çevresindeki insanlar silah sesleri duyulduğu yönünde polise ihbarda bulundu.

Olay, iki çetenin Arthaberpark’da kavga etmesi ve birbirlerine kurusıkı tabancayla ateş etmesi olarak basına yansımıştı. “Heute” gazetesi, çete mensuplarına önce uyarıda, işe yaramadığı için müdahale etmek zorunda kalan gençlerle görüştüğünü bültenlerine taşıdı.

| İşte o görüntüler: 

Gazete, gün ortasında yaşanan tehlikeli gelişme sırasında cesaret gösterip tereddüt etmeden müdahale eden üç kişiyle özel bir sohbet gerçekleştirdi.

Kavga eden gençlere karşı duran üç gencin isimleri Uğur, Falco ve Durmuş.

“Heute” gazetesine konuşan Falco, “Parkta kadınlar ve çocuklar vardı, küçük çocuklar aniden saklanmaya başladı; bu bizim için çok fazlaydı. Müdahale etmekten başka seçeneğimiz yoktu” dedi. Ama sonra üçü birdenbire holiganların hedefi haline geldi. Bir anda silahlar onlara doğrultuldu.

Çete üyeleri çok tehlikeli; kahramanlar şanslıydı

Sonuç olarak cesur gençler bıçakla bile tehdit edildi. Buna rağmen çete üyelerinden ikisini yere yatırmayı başardılar. O anda kahramanlar durumun gerçekte ne kadar tehlikeli olduğunu henüz bilmiyorlardı: “Bıçaklar, silahlar ve hatta pala – tepeden tırnağa silahlıydılar.”

Çıkan olaylarda en az beş kişi yaralandı.

Öte yandan cesur gençler, federal başkent için daha sıkı silah yasaları talep ettiler. | ©DerVirgül

Yayınlama: 28.02.2024
Düzenleme: 29.02.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.