Viyana’da kamyonla tramvay çarpıştı

Pazartesi günü öğleden sonra Viyana’nın Donaustadt bölgesinde büyük bir kaza meydana geldi! Bir kamyon tramvayla çarpıştı.

Viyana’da kamyonla tramvay çarpıştı

Saat 18.20’de Viyana itfaiyesinden, kurtarma servisinden ve polisten çok sayıda acil durum aracı Viyana’nın 22. bölgesindeki Trondheimgasse’nin köşesindeki Langobardenstraße’ye akın etti. Bunun nedeni ciddi bir trafik kazasıydı: bir süpermarket kamyonu henüz bilinmeyen bir nedenle bir tramvayla çarpışmış, kamyon yan yatmış ve sürücü sıkışmıştı.

| Haberin videosu: 

 

Viyana itfaiyesinin basın bürosunun yaptığı açıklamaya göre olay yerinde onlarca itfaiyeci bulunuyor. Kamyonun sürücüsü sürücü kabininde sıkışmıştı – araç çarpışmanın ardından daha önce devrilmiş. Çok sayıda itfaiyeci kamyon sürücüsünü sıkıştığı yerden kurtararak, sağlık görevlilerine teslim etti.

İtfaiye şu anda Wiener Linien ile birlikte devasa trafik engelini kaldırmak için çalışıyor. Bunun için, taşıyıcı tehlike bölgesinden çıkarılmadan önce kamyonun tekerlekleri üzerine geri getirilmesi gerekiyordu denilen açıklamada, kazaya karışan 25 numaralı hattaki tramvay da kısmen raydan çıkdığı ve raylara tekrardan oturtulduğu bildirildi.

Kaza nedeniyle 25 numaralı tramvay hattı şu anda sadece Floridsdorf ve Kagran arasında çalışmakta. Bu hat yerine U1, U2, 26A ve 93A hatlarının kullanılması istendi. Kesintinin sona ermesi şu an için öngörülememektedir dendi. | ©DerVirgül

Yayınlama: 22.01.2024
Düzenleme: 23.01.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.