Viyana’da tramvay durağında seri taciz…

Viyana Kliebergasse tramvay istasyonunun alt geçidinde geçen yıl kadın ve kız çocuklarına yönelik bir dizi cinsel saldırı yaşandı. Polis, şüphelinin 32 yaşındaki bir Türk vatandaşı olduğunu söylüyor. Ayrıca polis, şüphelinin daha fazla kurbanını arıyor…

Viyana’da tramvay durağında seri taciz…

Geçtiğimiz yıl Viyana’nın Kliebergasse tramvay istasyonunun da kadınlara ve kız çocuklarına yönelik bir dizi cinsel saldırı gerçekleşti. Polis şimdi şüphelinin başka kurbanlarını arıyor.

32 yaşındaki bir Türk vatandaşının Mayıs ve Aralık 2023 tarihleri arasında kadınlara ve reşit olmayan kız çocuklarına genital bölgelerine defalarca dokunduğundan ya da kalçalarına vurduğu iddia ediliyor.

Polise göre zanlının kimliği tespit edildi. Ancak halen yakalanamadı.

Başka kurbanlar aranıyor

Cinsel tacizin neredeyse sadece 5. Viyana Bölgesi Kliebergasse tramvay istasyonunun aynı bölgesinde gerçekleştirildiği söyleniyor. Viyana polisi halihazırda bilinen 23 vakaya ek olarak başka olası mağdurları da arıyor. Bu kişilerden polisle irtibata geçmeleri isteniyor.

Ayrıca, polis saldırıların gerçekleştiği yerin fotoğrafını yayımladı.

Olaylarla ilgili bilgiler (isimsiz olarak da) Viyana Eyalet Kriminal Polis Bürosunda veya 01-31310-33315 numaralı telefondan kabul edilecektir.| ©DerVirgül

| Doğu Ekspresi Belgeseli [Beyaza Yolculuk]

Yayınlama: 22.01.2024
Düzenleme: 22.01.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.