Viyana’da üç günlük “Expo Türkiyem” fuarı başladı

[Haber reklam içermektedir] Cuma günü başlayan fuarda onlarca firma ürünlerini tanıttı. “Damak Restoran” yaprak dönerini, “Beyzade Kuruyemiş” taze kuruyemişlerini, “Royal Baklava” leziz baklavalarını çeşitlerini sergiledi. Fransa’dan kokoreç, Belçika’dan petek balı fuarda yer aldı…

Viyana’da üç günlük “Expo Türkiyem” fuarı başladı

02-03-04 Şubat 2024 tarihlerinde, Marx Halle Karl-Farkas-Gasse 22 1030 Viyana adresinde “Expo Türkiyem” adı altında düzenlenen fuar cuma günü öğlen saatlerinde kapılarını açtı. Birçok sanatçı ve yazarın katılacağı fuarda AB ülkelerinden gelen çeşitli firmalarda ürünlerini tanıtma fırsatı bulacak.

Damak Restoran kendi yapımı yaprak döneri tanıtıyor

Leibnizgasse 15, 1100 Viyana adresindeki Damak Restoran, yakın zamanda açılacak olan ikinci şubesindeki menü listesine yaprak döner ekleme kararı aldığı belirtildi.

Damak Restoran fuarda üç gün boyunca, kendi üretimleri olan döneri Viyanalıların beğenisine sunacak.

“Her zaman en tazesini getirmeyi hedefliyoruz”

Ürünlerini direk Türkiye’den getiren “Beyzade Kuruyemiş” fuarda geniş bir alanda ürünlerini tanıtırken, Yaklaşan Ramazan ayı vesilesiyle, Ramazan’ın simgelerinden hurma satışlarından çok umutlu olduklarını dile getirdiler. İşletme, her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da en kaliteli ve taze hurmayı müşterilerine sunacaklarında iddialı olduklarını belirtti.

Laubeplatz 11, 1100 Viyana adresindeki “Beyzade Kuruyemiş”, Türk kahvesi, lokum, kuruyemiş çeşitleri ve baharatlar gibi yüzlerce ürününü, fuarda misafirlerin beğenisine sundu.

Hollanda’dan Avusturya’ya Royal Baklava

“Royal Baklava” Avusturya satış sorumlusu Samet Ercömert, Avrupa’nın bir çok ülkesinde kendisini ispatlamış olduklarını ve Viyana başta olmak üzere Avusturya’nın bir çok noktasındaki restoran ve marketlere baklava tedarik ettiklerini söyledi.

Baklavanın her çeşidini Viyanalıların beğenisine sunmak için fuarda sunan “Royal Baklava” Avusturya temsilcisi, kendilerine ulaşmak isteyenlerin, 0043 68120277107 telefon numarasından ulaşabileceğini belirtti.

Fransa’dan kokoreç

Merkezi Fransa’da olan “Kokoreç Gödeş” özellikle AB ülkelerindeki tüm fuarlara katıldıklarını söylüyor.

Avusturya’ya ilk defa geldiklerini söyleyen firma yetkilisi, bu gibi fuarların değerlerimiz olan lezzetlerimizin Avrupa’da yer bulmasına yardımcı olduğunu vurguladı.

Belçika’dan petek balı

Belçika’nın Gent kentinden gelen Adil Yıldız, firmasının petek balı ürününü Viyanalılara sunuyor.

Avusturya’ya ilk defa geldiğini belirten Yıldız, Avrupa ülkelerinde yaşayan Türkiye kökenlilerin her ülkede farklı olduğunu söyleyerek, Viyana’da dostluklar edinmek istediğini ve buradaki gurbetçilerin yaşamlarını görmek ve Belçika ile ne gibi farklılıklar olduğunu merak ettiğini belirtti. | ©DerVirgül

Yayınlama: 02.02.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.