Viyana’da yoldan geçenlere ateş açıldı | İki kişi yaralandı

Henüz kimliği bilinmeyen silahlı bir kişi Viyana-Meidling’de korku yaratıyor: Son birkaç gün içinde yoldan geçen iki kişi silahla yaralandı. Polis soruşturmayı sürdürüyor ve vatandaştan bilgi istiyor.

Viyana’da yoldan geçenlere ateş açıldı | İki kişi yaralandı

Kimliği henüz bilinmeyen bir kişinin 20 Kasım günü saat 12.30 sularında Viyana-Meidling’deki Wolfganggasse’de havalı tüfekle ateş açtığı ve parkta bulunan 26 yaşındaki bir adamı başından vurduğu söyleniyor.

Acil tıbbi tedavi gören ve hastaneye kaldırılan adamın hayati tehlikesi bulunmuyor. Hastane olayla ilgili olarak polisi bilgilendirdi.

21 Kasım günü yine saat 14.40 sularında, kimliği henüz bilinmeyen bir kişinin aynı yere havalı tüfekle bir el daha ateş ettiği ve Wolfganggasse’de yürüyen 46 yaşındaki bir kadını uyluk bölgesinden vurduğu söyleniyor. Kadın polise haber vermiş, Viyana ambulans servisi tarafından acil tıbbi müdahale yapılmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Kadının da hayati tehlikesi bulunmamakta.

Fail ve nedenine ilişkin gizem: Polis soruşturma yürütüyor ve bilgi istiyor

Ateşi kimin açtığı ve nereden geldiği henüz belli değil. Soruşturma devam ediyor ve mağdurlar henüz sorgulanmadı. Polise göre, iki olay arasında bir bağlantı bulunmakta. Polis konu hakkında bilgiye sahip vatandaşlardan yardım talep etti. | ©DerVirgül

| Doğu Ekspresi Belgeseli [Beyaza Yolculuk]

Yayınlama: 22.11.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.