Avusturya’da kar yağışı trafiği olumsuz etkiledi

Vorarlberg eyaletinden Aşağı Avusturya’ya kadar kar yağışı, kazalara neden oldu. Bir dizi otoyol bağlantıları geçici olarak kapandı. Kar yağışı, cumartesi günü Avusturya yollarında birçok soruna neden oldu.

Avusturya’da kar yağışı trafiği olumsuz etkiledi

Linz’de buzlanma 15 aracın karıştığı yığılmaya neden oldu. Linz’deki Steyregger Köprüsü’nde muhtemelen buzlanma nedeniyle bir zincirleme kaza meydana geldi. Polisin açıklamasına göre 15 araç etkilendi ve 5 hafif yaralı da Kızıl Haç tarafından çevredeki hastanelere nakledildi.

Kar yağışı Avusturya’nın büyük bölümünde aksamalara neden oldu

B3 sabah 8.30 civarında kapatıldı ve sürücüler A7’nin geniş alanlarından kaçınmak zorunda kaldı. Mondsee Straße (B154), bir kamyonun kazaya karışmasıyla, Zell am Moos ile Mondsee A1 kavşağı arasında her iki yönde kapatıldı.

Steiermark’ta bir kamyon Ardning yakınındaki Pyhrnautobahn (A9) yolunda yoldan çıktı. Başlangıçta arabalar kaza mahallinin yanından yönlendirilirken, kurtarma çalışmaları esnasında otoyolun kapatılması gerekti.

Kış başlangıcı: Birçok güzergahta zincir zorunluluğu var

Tirol’deki Mieminger Straße (B189) de etkilendi: Barwies ile Obsteig arasında çok sayıda kamyon arızalandı. Kurtarma çalışmaları nedeniyle sadece B189 değil, A12 Mötz kavşağında bulunan çıkış da kapatılmak zorunda kaldı. Paznauntal Yolu (B188) kar yağışı nedeniyle sabah saatlerinde geçilemez hale geldi. Katschberg Straße (B99), Hochkönig Straße (B164) ve Passthurn Straße (B161) gibi batıdan doğu Avusturya’ya birçok bağlantı için zincir kullanılması gerekti. | ©DerVirgül

| Doğu Ekspresi Belgeseli [Beyaza Yolculuk]

Yayınlama: 25.11.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.