STRABAG firmasının bağışladığı konteynerler Adıyaman’a ulaştı

Avusturya’nın uluslararası inşaat firması STRABAG’ın depremzedelere gönderdiği konteynerlerin, Adıyaman Gölbaşı’na ulaştığına dair görüntüler yayınlandı.

STRABAG firmasının bağışladığı konteynerler Adıyaman’a ulaştı

İnşaat firması STRABAG tarafından depremzedelere bağışlanan 33 konteyner, Slovakya’nın başkenti Bratislava’dan 20.03.2023 tarihinde trenle gönderilmişti.

Slovakya’nın başkenti Bratislava’da yapılan teslimat buluşmasında, Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun ve yine Türkiye’nin Bratislava Büyükelçisi Yunus Demirer, Viyana Eyalet Meclisi Milletvekili Omar Al-Rawi [SPÖ], Strabag CEO’su Clemens Först ve Strabag mensubu Murat Acar hazır bulunmuştu.

İşte o görüntüler: 

Görüntüler yayındandı

Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun bugün Twitter’den bir video yayınlayarak, konteynerler Adıyaman’a Gölbaşı’na ulaştı bilgisini verdi.

Ceyhun mesajında; “Danke STRABAG !” diyerek inşaat firması STRABAG’a teşekkür etti ve “Depremin hemen ardından yardım için seferber olan dostumuz Sn Omar Al Rawi’ye çok teşekkür ediyoruz! Konteynerler Adıyaman Gölbaşı’na ulaştı.” İfadesine yer verdi. | © DerVirgül

Yayınlama: 11.04.2023
Düzenleme: 11.04.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.