Amedsporlu taraftara linç girişimi!

Amedspor takımına yönelik dün gece kaldıkları otelde başlayan saldırılar, statta da devam etti.

Amedsporlu taraftara linç girişimi!

Bursaspor ile Amedspor arasında oynanan TFF 2. Lig maçına tribünlerde açılan ırkçkı pankartlar damga vurdu. Karşılaşma öncesi iki takımın futbolcuları arasında gerginlik yaşanırken, ev sahibi Bursaspor tribünlerinden sahaya kuru sıkı tabanca mermisi, bıçak, maytap gibi yabancı cisimler atıldı.

Bursaspor taraftarları tribünlerde 1990’lı yıllarda Doğu ve Güneydoğu’da JİTEM ve faili meçhullerle özdeşleşen “Beyaz Toros” parkartı ile adı pek çok faili meçhul cinayetle anılan “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım ve bir televizyon dizisinde, JİTEM’in kilit ismi Cem Ersever’i canlandırdığı öne sürülen “Pala” karakterinin resminin olduğu afişleri açtı.

Haberin videosu: 

 

Maç boyunca da sahaya yabancı madde yağdıran Bursaspor taraftarlarından bazılarının, bir Amedsporlu taraftarı linç etmeye çalıştığı anlar kameralara yansıdı.

haberin videosu: 

Sosyal medyada paylaşılan videoda, bir grup Bursaspor taraftarının Amedsporlu bir taraftara linç girişimi kameralara yansıdı. Tribünden indirilmeye çalışıldığı görülen taraftar, linç girişiminden kaçarak kurtuldu.

Yayınlama: 06.03.2023
Düzenleme: 06.03.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.