Bodrum katında ölü bulunan kadın bıçakla öldürülmüş

Avusturya’da dün bir kadın, oturduğu apartmanın bodrum katında ağır yaralı bulunmuş ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 34 yaşındaki kadının hayatını kaybettiği kanlı cinayetin ardından şimdi otopsi sonucu belli oldu.

Bodrum katında ölü bulunan kadın bıçakla öldürülmüş

Avusturya’nın Steiermark Eyaleti Mürzzuschlag’da dün bir apartmanın bodrum katında ağır yaralanmış halde bir kadın bulundu.

Salı günü saat 16:20 civarında bir apartmanın bodrum katında bir erkek ve bir kadın arasında şiddetli bir tartışma yaşandığını duyan görgü tanıkları, kadının yaralanmış olabileceği şüphesiyle polise haber verdiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, sağlık ekipleri ve bir polis devriyesi hemen olay mahalline gitti ve bodrumda kanlar içinde bir kadın buldu. Ölümcül şekilde yaralanmış halde bulunan kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği kaydedildi.

Bıçakla öldürülmüş

Leoben Cumhuriyet Savcılığı tarafından istenilen ve adli tıp departmanı tarafından yapılan otopsi, 34 yaşındaki kadının başta baş ve boyun bölgesinde olmak üzere birkaç düzine bıçak ve kesik yaralanması sonucu öldüğünü gösterdi.

Olay yerinde ağzı kırık bir mutfak bıçağının sapı bulundu. Sadece izlerin kesin analizi bunun cinayet silahı olup olmadığını gösterecek.

Polis bıçağı arıyor

Bıçağın diğer parçası çarşamba günü olay mahallinde arandı, ancak henüz bulunamadı.

Kriminalistler, şüpheliyle ve bilgi sağlayan diğer kişilerle görüşmeye devam ediyor. 33 yaşındaki öldürülen Avusturyalı kadının 34 yaşındaki partneri dün ilk şüpheli olarak tutuklanmıştı.

Öte yandan, aynı binada oturan 44 yaşındaki Afgan bir diğer zanlı da, kendisinin de suçla bağlantılı olabileceği göz ardı edilemeyeceği için tutuklandı. Ancak her iki zanlıda cinayeti işlemediğini söylediği belirtildi.

Çarşamba günü, 13 yaşında ve 16 yaşındaki ikinci bir gencin, şüphelinin bodrumdan kan bulaşmış bir havluyla çıktığını fark ettikleri söylendi.

Öldürülen kadının kızıyla yaşadığı söylenirken, kadın, Afganistan’dan sığınmacı bir aileyi yanına aldığı da söyleniyor.

Davayla ilgili daha fazla detayın bugün ilerleyen saatlerde açıklanması bekleniyor.

Cinayet şüphesi doğrulanırsa bu, Avusturya’da yılbaşından bu yana işlenen beşinci cinayet olacak. | © DerVirgül

Yayınlama: 25.01.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.