Viyana’da sokak ortasında cinayet |Kız arkadaşı da tutuklandı

Viyana’da 38 yaşında bir göçmen vurularak öldürüldü. Cinayet zanlısı kısa sürede yakalanırken, cinayetle bağlantısı olduğu düşünülen kurbanın kız arkadaşı da savcılık emriyle tutuklandı.

Viyana’da sokak ortasında cinayet |Kız arkadaşı da tutuklandı

Dün Viyana-Simmering’de bir adamın vurularak öldürülmesinin ardından, kurbanın kız arkadaşı da akşam saatlerinde tutuklandı. Daha önce de olayın firari zanlısı olay yeri yakınlarında yakalanmıştı.

34 yaşındaki İran vatandaşının pazar günü öğleden sonra Simmeringer Hauptstraße’deki bir işyerinde 38 yaşındaki İranlıyı ateşli silahla ölümcül şekilde yaralamış, ancak hastanede hayatını kaybetmişti. Olaydan kısa bir süre sonra fail olduğu iddia edilen kişi Delsenbachgasse’de tutuklanmıştır.

Olası bir cinayet sebebi olarak alacak verecek meselesi

Polise göre İranlı kadının suçla bağlantısı olabileceği göz ardı edilemeyeceğinden, akşamın erken saatlerinde kurbanın 26 yaşındaki partneri de Viyana Cumhuriyet Savcılığının emriyle tutuklandı.

Mevcut soruşturmalara göre, suç muhtemelen para konusundaki anlaşmazlıklardan kaynaklandı. Hem 34 yaşındaki adam hem de 26 yaşındaki kadın gün içinde suçlamalarla ilgili olarak tekrar sorgulanacak. | ©DerVirgül

Yayınlama: 08.05.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.