U4 metro istasyonundan önce dumanlar yükseldi, sonra su borusu patladı

Viyana Meidling Hauptstraße U4 metro istasyonunda hasar gören bir cer kablosundan duman yayıldı. Hasarın giderilmesinden sonra da bir su borusu patladı.

U4 metro istasyonundan önce dumanlar yükseldi, sonra su borusu patladı

Çarşamba akşamı Meidling Hauptstraße U4 metro istasyonunda hasar gören bir cer kablosundan duman yayıldı. Saat 21:00 sularında kontrol merkezine haber verilmesinin ardından itfaiye ekipleri istasyona ulaşmış ve istasyon yolculara kapatılmıştı. Perşembe sabahı da aynı istasyonda bir su borusu patladı.

Çarşamba günü meydana gelen duman oluşumunun zararsız olduğu söyleniyor. Wiener Linien, “Personel ya da yolcular için herhangi bir tehlike söz konusu değil” dedi. Çalışmalar tamamlandıktan sonra U4, seferler sona erene kadar Meidling Hauptstraße istasyonundan geçti.

Perşembe günü sabah 8.45’te Meidling Hauptstraße istasyonunda bu seferde bir su borusunun patladığı bildirildi. Arızalı bir ısıtma borusundan da buhar çıkıyordu. İtfaiye ve Wiener Linien uzmanları sorunu hızlı bir şekilde gidermeyi başardı, ancak U4 çalışma sırasında sadece tek bir hat üzerinde çalışabildi. Düzenli seferler sabah 09.45’te yeniden başlatıldı.| ©DerVirgül

Yayınlama: 11.01.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.