Vahşice öldürülen Türk taksicinin faili yakalandı

İki çocuk babası Samsun Çarşambalı 49 yaşındaki taksi şoförü Mustafa Akan, boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayetten iki gün sonra polis failin yakalandığını açıkladı.

Vahşice öldürülen Türk taksicinin faili yakalandı

Almanya’nın Berlin şehrinde yaşayan ve ikinci iş olarak taksicilik yapan 49 yaşındaki Samsunlu Mustafa Akan perşembe günü aracında boğazı kesilerek öldürüldü.

Berlin Polisi, yoldan geçen bir kişinin yaralı adamı Charlottenburg-Wilmersdorf bölgesindeki bir sakinin bulduğunu söylemiş ve katil veya katillerin olay yerinden kaçtıklarını bu nedenle de vatandaşlardan yardım talebinde bulunmuştu.

 

İki gün sonra fail yakalandı

Berlin-Grunewald’da öldürülen taksi şoförüyle ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. Berlin Başsavcılığından bir sözcü yaptığı açıklamada zanlının cumartesi günü tutuklandığını söyledi.

Polis, henüz adamın kimliği ya da tutuklanma koşulları gibi daha fazla bilgi vermedi.

Bir polis sözcüsüne göre 49 yaşındaki taksi şoförünü perşembe sabahı yoldan geçen bir kişi bulmuştu. Olay yerindeki tanıkların ilk kurtarma girişimlerine rağmen adam daha sonra hastanede hayatını kaybetti. Polis, fail ya da faillerin olay yerinden kaçtığını söyledi. Suçun arka planı belirsizliğini koruyor.

49 yaşındaki Mustafa Akan iki çocuk babasıydı. |© DerVirgül

Yayınlama: 09.04.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.