Trenin Tuvaletinde Tecavüz

Wr. Neustadt’da 18 yaşındaki bir kadının trenin tuvalettinde tecavüze uğradığı söyleniyor. Soruşturmanın ardından polis bir kişiyi tutukladı.

Trenin Tuvaletinde Tecavüz

Aşağı Avusturya Eyaleti (NÖ) Wiener Neustadt bölgesinden 18 yaşındaki bir kadın Ebenfurth’tan Wiener Neustadt’a tren yolculuğu sırasında tecavüze uğradığı söyleniyor.  

Kadın, Pazar akşamı Eggendorf karakoluna şikayette bulundu.

Tuvalete zorla

Tanımadığı bir failin, onu şiddet tehdidi altında trenin tuvaletine çektiği ve daha sonra cinsel ilişkiye zorladığı söylenir. Cinsel suçları araştıran Aşağı Avusturya Eyalet Kriminal Polis Bürosu çalışanları şikayeti değerlendirmeye alarak harekete geçti.  

Eggendorf polis karakolu ile işbirliği içinde, soruşturma sonrasında 30 yaşındaki bir Slovak vatandaşı şüpheli olarak belirlendi.

Sanık itiraf etti

Daha sonraki arama ve soruşturma önlemleri sırasında sanık, 17 Kasım 2020 günü saat 13.30 sıralarında, Aşağı Avusturya Eyalet Kriminal Polis Bürosu’nun sokak suçlarıyla mücadele görev gücü çalışanları tarafından Wiener Neustadt kentindeki bir tren istasyonu bölgesinde tutuklandı.  

Tecavüz olayını itiraf ettiği sorgulamasının ardından Wiener Neustadt Cumhuriyet Savcılığı’nın emriyle Wiener Neustadt Cezaevine gönderildi. |virgül

Yayınlama: 20.11.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.