Çöp Konteynerine Atılan Çocuk Cinayeti, Kan Davasına Dönüştü

Avusturya’da 16 yaşında bir genç , 7 yaşında bir kız çocuğunu bıçakla öldürüp, çöp konteynerine atmıştı. Öldürülen çocuğun ailesinin, kan davası güttüğü söylendi.

Çöp Konteynerine Atılan Çocuk Cinayeti, Kan Davasına Dönüştü

Başkent Viyana’da geçtiğimiz günlerde bir çöp konteynerinde, boğazı kesilmiş halde bulunan 7 yaşındaki Çeçen asıllı kız çocuğunun, 16 yaşındaki katili suçunu itiraf etmiş ve tutuklanmıştı.

Küçük çocuğun cenazesi Çeçenistan’a gönderilirken, annesi siyasi nedenlerden, babası ise İtalya’da vizesiz seyahat ettiği gerekçesiyle cezaevinde olduğundan dolayı cenazeye katılamadı.

Öldürülen çocuğun yakınları, cinayetin yalnız işlenmediğini, kesinlikle ailesinden yardım aldıklarını öne sürerek, 16 yaşındaki katilin ailesinin de cezalandırılmasını talep ettiler.

 

Kan Davası

16 yaşında komşusunun 7 yaşındaki kızını mutfak bıçağı ile boğazını keserek öldüren ve sonra çöp konteynerine atan katilin ailesi, olaydan sonra yaşadıkları mahalleden taşınmış ve polis korumasına alınmışlardı.

Öldürülen çocuğun akrabalarının, Çeçenistan’da bir araya gelerek intikam alacaklarını kararlaştırdıkları bilgileri gelmesi üzerine, polis katilin ailesini sıkı korumaya aldı.

16 yaşındaki gencin ailesi, olayla bir ilgilerinin olmadığını söyleseler de, öldürülen çocuğun akrabalarını ikna edemedikleri gelen bilgiler arasında. (virgül.at)

 

Yayınlama: 20.05.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.