SPÖ Seçim Çalışmalarına Başladı

Avusturya Sosyal Demokrat Parti (SPÖ), Viyana Eyalet Seçim çalışmalarını göçmenlerin yoğun yaşadığı Favoriten’de sürdürdü.

SPÖ Seçim Çalışmalarına Başladı

Avusturya Sosyal Demokrat Parti (SPÖ), Viyana Eyalet Seçimleri çalışmalarına başladı.   

SPÖ, göçmenlerin yoğun yaşadığı 10. Bölge Favoriten semtinde, Cuma günü sokak çalışmasında, sevgililer günü vesilesiyle, kadınlara günün önemini belirten broşür dağıttı.  

Reumannplatz U1 Metro istasyonu çıkışında, kahve çay dağıtan partililer, çoğunluğu göçmen olan bölge sakinlerinden destek talebinde bulundular.  

12. Seksiyonun yürüttüğü çalışmaya, SPÖ Federal Milletvekili Petra Bayr, Viyana Eyalet Parlamentosundan Peter Florianschütz, SPÖ Favoriten Sekreteri Sascha Obrecht ve partili Adnan Beyazıt, Valter Seppi ve Ali Bayraktar katıldı.  

1945 yılından beri Viyana Eyaletini yöneten Sosyal Demokratlar, hedeflerinin seçimlerde mutlak çoğunluğu alarak, koalisyonsuz bir eyalet hükümeti kurmak olduğunu belirtiler.  

SPÖ’lü siyasiler; göçmenlerle her zaman iyi ilişkiler kurulduğunu ve parti içerisinde yüzlerce göçmenin siyaset yaptığını kaydetti.  

Göçmen bölgesi olan Favoriten sakinleri, milletvekili Petra Bayr’in elinden kahve içerek yaşadıkları sorunları siyasilere anlatma fırsatı yakaladı. |virgül 

© Bild: virgül 

Yayınlama: 14.02.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.