Büyükelçi Ozan Ceyhun Batı Avusturya’da

Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, Avusturya’nın batı en uç noktası Vorarlberg eyaletinde, eyalet vekilleri ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi…

Büyükelçi Ozan Ceyhun Batı Avusturya’da

Türkiye Cumhuriyeti Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, Pazartesi günü [5 Aralık] Vorarlberg eyaletine bir ziyaret gerçekleştirerek resmî kurumların yanı sıra Türk sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileri ile de temaslarda bulundu.

havadis.at’nin haberine göre, Başkonsolosluk binasında Türk sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileri ile temaslarda bulunan Büyükelçi Ozan Ceyhun, son dönemlerde iyileşen ve gelişen Avusturya-Türkiye ilişkilerini anlattı.

Avusturya-Türkiye ilişkilerinin yanı sıra Türk toplumunun sorunları konusunda da bilgiler alan Büyükelçi Ozan Ceyhun, gerek Büyükelçilik olarak gerekse de Konsolosluklar olarak tüm güçleri ile Türk toplumunun sorunları ile ilgilendiklerini belirterek “İnsanlarımızın içi rahat olsun” açıklamasını yaptı.

Dernek ve sivil toplum kuruluşları yetkilileri tarafından yöneltilen sorulara da cevap veren Büyükelçi Ozan Ceyhun, tüm sorunların takipçisi olacaklarını belirtti. Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, tüm katılan konuklara teşekkür ederek programı sonlandırdı.

Edindiğimiz bilgilere göre Büyükelçi Ceyhun, bugün Salzburg kentine geçerek, Salzburg üniversitesinde öğrencilerle saat 15:00’da bir söyleşi gerçekleştirecek… |DerVirgül

Yayınlama: 07.12.2022
Düzenleme: 07.12.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.