Avusturya polisi 24 araç camına, çöp konteynerlerine ve kar direklerine zarar verenleri yakaladı

St. Pölten kentinde park halindeki 24 araçın yan aynalarını ve camlarını kıran ve devamında birçok kamu malında hasar oluşturanların yakalandığı bildirildi.

Avusturya polisi 24 araç camına, çöp konteynerlerine ve kar direklerine zarar verenleri yakaladı

11 Şubat’ta St. Pölten’in bir bölgesi olan St. Georgen im Steinfeld’de büyük miktarda mülk hasarı meydana gelmişti. Park halindeki 24 araba, beş çöp kutusu ve beş kar direği ile hava koşullarına dayanıklı camlar hasara uğratılmıştı.

11 Şubat 2023 gecesi 01.00-02.30 saatleri arasında otomobillerin yan aynaları tekmelendi, arka camlar ve ön camlar taşlarla kırıldı. Ayrıca beş adet çöp kovası askılarından ve beş adet kar direği yerdeki ankrajlarından koparıldı. Şüpheliler, St. Georgen’deki bir bakkalın hava koşullarına dayanıklı camının bir kısmını da bir alışveriş arabasıyla kırdılar. Toplamda yaklaşık 15.600 Euro hasar meydana geldi.

Aşağı Avusturya polisi, hepsi St. Pölten bölgesinden Avusturya vatandaşları olan 15, 18 ve 19 yaşlarındaki üç şüpheliyi teşhis etti. Kapsamlı bir şekilde itirafta bulunan gençler, davranışlarını aşırı alkol tüketimi ile savunmaya çalıştıkları bildirildi. | © DerVirgül

Yayınlama: 21.03.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.