A1’de korkunç kaza | Sürücü araçtan fırladı

Cumartesi sabahı erken saatlerde Viyana’ya giden batı otoyolunda korkunç bir kaza meydana geldi. 26 yaşındaki bir sürücü aracından fırladı. Kazadan kısa bir süre önce tam da bu bölgede hatalı sollama yapan bir sürücü rapor edilmişti; aradaki bağlantının ne olduğu bilinmiyor.

A1’de korkunç kaza | Sürücü araçtan fırladı

Viyana’da yaşayan 43 yaşındaki Tunus vatandaşı cumartesi günü A1 Batı otoyolunda Viyana’ya doğru bir minibüs kullanıyordu. Saat 02.10 sularında, henüz açıklanamayan bir nedenle, 26 yaşındaki bir Macar’ın kullandığı ve Pucking bölgesinde park etmiş olan bir otomobille çarpıştı. O sırada arkadan gelen 47 yaşındaki Ukrayna vatandaşı aracını sert bir fren yaparak durdurdu.

Anayolda parçalandı

Arkasında seyreden 37 yaşındaki Tacikistan vatandaşı, kamyonunu zamanında durduramayınca Ukraynalının aracıyla çarpıştı. Macar kazada araçtan fırladı ve ciddi yaralanmalarla anayola savruldu. Acil ilk yardımın ardından Kepler Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tunuslu ve Ukraynalı ise henüz belirlenemeyen yaralanmalarla Linz Üniversite Hastanesine kaldırıldı.

Çocuk koltuğu bulundu

Kazaya karışan araçlardan birinden bir çocuk koltuğu da fırladığı için acil servis ekipleri derhal ve daha sonra polis köpekleriyle birlikte tüm bölgeyi aradı. Neyse ki araçta bir çocuğun bulunduğuna dair herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Görgü tanıkları aranıyor

Viyana yönündeki A1 otoyolu sabah saat 05.30’a kadar tamamen kapatılmak zorunda kalınmış; Salzburg yönündeki otoyol ise anayol üzerinde bulunan çok sayıda parça nedeniyle sabah saat 04.30’a kadar kapatılmıştır. Saat 02.10 sularında otoyol polisi, Haid kavşağı bölgesinde hatalı sollama yapan bir sürücü olduğuna dair acil durum çağrısı almıştır. Bu kazaya gerçekten hatalı bir sürücünün karışıp karışmadığı henüz tespit edilemedi.

Bu nedenle, kazayı ya da hatalı sürücüyü gören tanıkların 059133 4133-200 numaralı telefondan Haid otoyol polisi ile irtibata geçmeleri istenmektedir.| ©DerVirgül

Yayınlama: 04.11.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.