Kitapseverler ve yazarlar Viyana Kitap ve Kültür Günleri’nde buluştu

Avusturya’nın Başkenti Viyana şu günlerde, “Kitap ve Kültür” günlerine ev sahipliği yapıyor. Çok sayıda sanatçı, yazar ve sporcu Viyana ve çevresinde yaşayan Türk toplumuyla buluştu. Etkinlik pazartesi akşamı son bulacak…

Kitapseverler ve yazarlar Viyana Kitap ve Kültür Günleri’nde buluştu

Avusturya Türk İslam Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Birliği’nin [ATİB] organizesi ve Uluslararası Müslüman Topluluklarla Dayanışma Vakfı MÜSDAV’ın iş birliğiyle 22-26 Aralık tarihleri arasında kitap severleri bir araya getirecek. Etkinlik yarın [pazartesi] akşam son bulacak.

Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, Viyana Başkonsolosu Cafer Mert Özmert, Viyana Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri İbrahim Yazar, ATİB Başkanı Fatih Yılmaz’ın hazır bulunduğu etkinliğe, Türkiye’den Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı, MÜSDAV Başkan Vekili Dr. Haydar Bekiroğlu, YTB Başkan Yardımcısı Abdulhadi Turus katıldı.

Binlerce kitabın okuyucusuyla buluştuğu fuarda, birçok yazar imza günleri düzenledi.

Dünya Karate Şampiyonu Enes Erkan, Beş kez dünya ve 11 kez Avrupa şampiyonu olmuş Milli Güreşçi Rıza Kayaalp’ın katıldığı panelin yanı sıra, birçok konser ve sıra gecesi etkinliği yapıldı.

Yoğun ilginin yaşandığı kitap fuarında Büyükelçisi Ozan Ceyhun ve Din Hizmetleri Müşaviri İbrahim Yazar, tüm stantları gezerek misafirlerle sohbet ettiler.

Pazartesi günü akşam saatlerinde son bulacak Viyana Kitap ve Kültür Günleri, “Christine-Touaillon-Straße 4, 1220 Wien” adresinde gerçekleştirilmektedir. | © DerVirgül

Yayınlama: 26.12.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.