A1 tamamen kapatıldı! Yanan kamyon otoyolu felç etti

Şu anda Linz yönündeki A1, bir kamyon yangını nedeniyle Ybbs ve Amstetten Ost arasında kapalı…

A1 tamamen kapatıldı! Yanan kamyon otoyolu felç etti

Aşağı Avusturya’da A1 tamamen kapandı! Linz yönündeki A1 otoyolu şu anda bir kamyon yangını nedeniyle Ybbs ve Amstetten Ost arasında kapalıdır.

Henüz netleşmeyen nedenlerden dolayı kahve yüklü bir kamyon alev aldı. Olay yerine ilk ulaşan ambulans ve motosikletli bir polis memuru yangın mahallinin güvenliğini sağladı. Çok kısa bir süre içinde kamyon yanmaya başladı.

Dört itfaiye ekibi şu anda görev başında

Şu anda toplam dört itfaiye ekibi görev yapmaktadır. Yangının gürültü bariyerine sıçraması üzerine bir itfaiye ekibi otoyoldan uzaktaki tarlada çıkan yangını söndürmek zorunda kalmıştır. İtfaiyeciler köpük kullanarak yangını hızla kontrol altına almayı başardı.

Bir vinç aracı da kamyonu kurtarmak için yaklaşım yolundadır. Acil durum çağrısı 144 ile uyarılan kurtarma servisinin yanı sıra ASFINAG ve polis de olayla ilgilenmektedir.

Mevcut bilgilere göre kamyon sürücüsü yaralanmamıştır. A1 otoyolunda bir kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu.

İnşaat mühendisi olay yerinde

Kamyon bir köprü üzerinde olduğu için, yolun trafiğe açılabilmesi için bir yapı mühendisinin de bölgeye gelip inceleme yapması gerekecek. Şu anda Ybbs ve Amstetten Ost arasındaki A1 yolu Salzburg yönünde hala kapalı.| ©DerVirgül

Yayınlama: 05.07.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.