Ehliyet Sınavında Teknik Donanımla Kopya Çekerken Yakalandı

Avusturya’da sürücü belgesi almak isteyen bir kadın, teorik sürüş testinde kopya çekmek istedi. Kadın kopya çekmek için, üzerine yerleştirdiği teknik ekipman ile sınava girdiği öğrenildi. Kadının kocası, sürücü kursu sahibinin omzunu ısırarak yaraladı.

Ehliyet Sınavında Teknik Donanımla Kopya Çekerken Yakalandı

Elbisesinin altında teknik ekipman bulunan Suriyeli bir kadın, Innsbruck’taki teorik sürüş testinde kopya çekmek istedi.

Kopya çekeceği açığa çıkan kadının kocası sürücü kursuna gelmesiyle, ortam gerildi ve sürücü kursu sahibi ile kadının kocası arasında arbede yaşandığı söylendi. 

Büyük bir ihtimalle, kadın üzerine yerleştirdiği teknik ekipman sayesinde dışarıda bekleyen eşine, yakalandığını haber verdi ve eşi sınavın yapıldığı yere gelerek, kadınla gitmek istedi. 

Ancak, sürücü kursu sahibi olayı polise bildirdiğini söyleyerek, gidemeyecekleri konusunda ikazda bulundu. 

Sürücü okulu sahibi, adamdan polisin gelmesini beklemesini istemesi üzerine, adam okulu sahibinin omzunu ısırdı ve hafifçe yaraladı.

Konuyla ilgili soruşturma sırasında kadının kazağa dikilmiş pilli bir kamera bulundu.

Ayrıca tişörtünün altında küçük bir Bluetooth cihazı ve test sonuçlarını duymasını sağlayacak bir çift kulaklık olduğu söylendi. 

Polis, kadının kocasına darp etmekten, kadına ise test sonucunun tahrif edilmesi nedeniyle dava açılacağını bildirdi. |DerVirgül 

Yayınlama: 21.04.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.