Kayıp Sara’nın [16] tarikatta seks kölesi olduğu iddia edildi

Avusturyalı 16 yaşındaki Sara bir yılı aşkın süredir kayıp. Şimdi annesi bir tarikatta seks kölesi olarak istismar edildiğine dair bilgi aldığını ileri sürdü.

Kayıp Sara’nın [16] tarikatta seks kölesi olduğu iddia edildi

Avusturya’nın Innsbruck kentinde yaşayan Sara’dan, 16 Ağustos 2022’den bu yana hiçbir iz yok.

Heute gazetesinde yer alan habere göre, Tirollü Müslüman kadının sohbetler aracılığıyla radikalleştiğinden ve İslami bir evlilik yaptığından uzun süre şüphelenildi.

Anne Yasmin S. [44] gazeteye verdiği demeçte, Sara’nın “dönüşümü” yaklaşık iki yıl önce başladı: “14 yaşındayken kesinlikle İslami bir evlilik yapmak istiyordu. Önceleri sadece başörtüsü takıyordu. Ama sonra örtünme yasağına rağmen giderek daha sık peçe takmaya başladı. Tabii ki bu durum tartışmalara neden oldu. Bunu kabul etmek istemediğimiz için kızgındı. O zamanlar bunun sadece bir aşama olduğunu düşünmüştüm” diye konuştu.

Tarikat üyeleri katı dindar Müslümanlar gibi davranıyor

Dolayısıyla kızın radikal İslamcı bir gruba, hatta belki de IŞİD’e katılmış olabileceği şüphesi açıktı. Ve şimdi Tirollü kızın, katı dindar Müslümanlardan oluştuğu iddia edilen bir tarikatın kurbanı olduğuna dair göstergeler artıyor.

Ancak gerçekte bunun arkasında, genç kızları “aşık erkeklerle” kandıran, daha sonra onları uyuşturan ve seks kölesi olarak kullanan bir suç tarikatı ya da insan kaçakçılığı çetesi olduğu söyleniyor. Tek kurban Sara değil; Nisan 2022’den beri kayıp olan Ludwigshafen’li [D] Nisa’nın [16] da tarikatın tuzağına düştüğü söyleniyor.


“Almanya’dan bir kız benimle iletişime geçti. Arkadaşı bu tarikatın bir sohbet grubuna üyeymiş. Nisa ortadan kaybolduğunda o da gruptan ayrılmış. Şimdi bana Sara’nın da bu grupta olduğunu gösteren ekran görüntüleri gönderdi,” diyor Yasmin S. “Heute” ile yaptığı röportajda.

Tarikatın kendisini “Hakikat Yolu” olarak adlandırdığı ve Avusturya, Almanya ve İsviçre’de “şeriat mahzenleri” olarak adlandırılan yerlerde faaliyet gösterdiği söyleniyor: “İlk temas her zaman kızlar üzerinden gerçekleşiyor. Sonra bir ‘aşık çocuk’ devreye giriyor – hepsi Müslüman gibi davranıyor. Kızlar daha sonra uzun bir süre boyunca manipüle ediliyor, beyinleri yıkanıyor” diyor.

Kızlar seks kölesi olarak istismar ediliyor

Son olarak, örneğin Berlin’e seyahat etmeleri isteniyor: “Kızlar mahzenlere kapatılıyor, seks kölesi olarak istismar ediliyor ve hatta başkalarına veriliyorlar” diyen Tirollü anne dehşete düşmüş durumda. Sara’nın annesi ekran görüntülerini polise iletti ve Anayasayı Koruma Dairesi’ne yazdı. Şimdi yetkililerin ipuçlarını takip edeceğini umuyor.

Yasmin S., Sara her yerde olabilir: “Onu yurtdışına da götürmüş olabilirler” diyor. | ©DerVirgül

Yayınlama: 09.10.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.