Önünde giden otomobile çarparak 100 metre uzağa fırlattı

Avusturya’da arkadan çarpan bir araç sürücüyü 100 metre uzağa fırlattı: Sürücü hayata olay yerinde döndürüldü. Ancak durumu ağır.

Önünde giden otomobile çarparak 100 metre uzağa fırlattı

Burgenland eylaleti Neusiedl am See bölgesindeki Illmitz yakınlarında L205’te Salı gecesi ciddi bir arkadan çarpma ile trafik kazası meydana geldi.

31 yaşındaki bir adam aracıyla önündeki hafif ticari araca çarptı ve araç çarpışmanın şiddetiyle yaklaşık 100 metre ilerideki bir tarlaya savruldu.

36 yaşındaki sürücü olay yerinde sağlık görevlilerin müdahalesiyle hayata döndürüldü. Ayrıca sürücünün yanında oturan 29 yaşındaki yolcusu da ciddi şekilde yaralandı.

Burgenland Eyalet Emniyet Müdürlüğü, 31 yaşındaki sürücünün çarpışmadan sonra aracını kontrol altına alarak durdurabildiğini bildirdi.

Kazaya neden olan araç sürücüsü yara almadan kurtuldu. Başarılı bir resüsitasyonun ardından 36 yaşındaki kişi acil durum helikopteriyle Wiener Neustadt hastanesine kaldırıldı. Araçta bulunan diğer yolcu ise müdahaleye tepki vermesi sağlık görevlilerin sevindirirken, ambulansla Eisenstadt’taki hastaneye götürüldü söylendi.

Polise göre, 31 yaşındaki sürücünün önündeki araca neden çarptığı belirsizdi. Yapılan alkol testi negatif çıktı. Kazaya karışan iki aracın kurtarılmasında yaklaşık 70 kişilik üç itfaiye ekibi görev aldığı bildirildi. | ©DerVirgül

Yayınlama: 18.07.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.