Özel tim Kobra eve baskın düzenledi | Adam ölü bulundu

Ağır silahlı özel hareket timi Kobra, Avusturya’nın Schattendorf köyünde bir eve operasyon düzenledi. Devlet Televizyonu ORF Burgenland eyaleti genel yayın yönetmeni Walter Schneeberger, savcılığın haber karartması uyguladığını ve film çekilmesine izin verilmediğini bildirdi.

Özel tim Kobra eve baskın düzenledi | Adam ölü bulundu

Pazartesi akşama doğru büyük bir polis operasyonu Schattendorf (Mattersburg bölgesi) köyünde büyük korku yarattı. Ağır silahlı polis güçleri olay yerindeydi ve seçkin Kobra birimi bir adamın evine baskın düzenledi. Sonunda adam bodrumunda ölü bulundu.

Görünüşe göre adam intihar etmiş ve Kobra özel birimi eve baskın yaptığında çoktan ölmüştü. Ancak ne savcı ne de polis bunu doğrulamadı.

Daha önce Schattendorf’ta büyük bir operasyon yapılmış, bir ara sokak kapatılmış ve sakinlerin evlerine girmesine izin verilmemişti. Polis, hoparlörden anons yaparak adamı evden dışarı çıkarmaya çalıştı. Operasyon sırasında bölgede bulunan ORF Burgenland genel yayın yönetmeni Walter Schneeberger, savcılığın haber karartması uyguladığını ve film çekilmesine izin verilmediğini bildirdi.

Ayrıca üç el ateş edildi; Schneeberger’e göre bunlar açıkça uyarı atışlarıydı ve muhtemelen adamın ölümüyle ilgili değildi. Bu boş bir sayfa değildi; kendisi zaten birkaç kez kanunla ihtilafa düşmüştü. Ancak şahsın tam olarak neyle suçlandığı ve savcının neden operasyon emri verdiği henüz bilinmiyor.| ©DerVirgül

Yayınlama: 11.12.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.