Avusturya ile Almanya sınır kapısında otobüste doğum yaptı

Alman polis memurları Avusturya-Salzburg sınırında alışılmadık bir yardımda bulundu. Hamile bir kadının hastaneye yetiştirilemeyeceği anlaşıldı ve doğum polis memurlarının yardımlarıyla gerçekleşti.

Avusturya ile Almanya sınır kapısında otobüste doğum yaptı

Cumartesi gecesi [29 Temmuz], Alman Federal Polis güçleri Marktschellenberg sınır kapısında gelen trafiği kontrol ediyordu. Gece 01.30 sularında bir minibüs aniden kontrol noktasına yanaştı.

Kadın polis doğum uzmanı oldu

Berchtesgaden bölgesinden gelen sürücü heyecanla 39 yaşındaki eşinin doğum yapmak üzere olduğunu duyurdu. Yolcu koltuğunda oturan memurlar hamile kadının şiddetli doğum sancıları çektiğini fark ederek, durumun ciddiyetini hemen anladılar. Salzburg’daki hastaneye planlanan yolculuk için yeterli zaman olmadığına karar verdiler.

Baba, kontrol noktası amiriyle birlikte kurtarma servisini bilgilendirirken, genç bir kadın memur anne adayıyla ilgilendi. Ambulans servisinin doğumdan önce gelmesinin beklenmediği kısa sürede anlaşıldığından, kadın polis doğuma yardımcı oldu.

Hoş geldin Leonie

Her şey yolunda gitti ve kısa bir süre sonra 47 santimetre boyunda ve 2.330 gram ağırlığındaki küçük Leonie gün ışığını gördü. Daha sonra bir ambulans aileyi Salzburg bölge hastanesine götürdü.

Sevinçten havalara uçan baba, pazartesi günü Freilassing federal polis karakoluna olağanüstü polis operasyonu için telefonla teşekkür etti. Anne ve kızın sağlık durumlarının iyi olduğu ve yakında hastaneden taburcu edilebilecekleri söyleniyor.| ©DerVirgül

Yayınlama: 01.08.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.