Marketler Zinciri Billa Şubesinde Mutasyon Alarmı | Tüm Müşterilere Uyarı

Avusturya marketler zinciri Billa’nın, Steiermark eyaletindeki şubelerinde koronavirüs mutasyonları meydana gelmiş olabilir uyarısı yapıldı.

Marketler Zinciri Billa Şubesinde Mutasyon Alarmı | Tüm Müşterilere Uyarı

Doğu Steiermark Eyaleti, Hartberg-Fürstenfeld bölgesinde koronavirüs mutasyonları meydana gelmiş olabilir uyarısı yapıldı.

Hartberg-Fürstenfeld bölge idaresi Çarşamba günü öğleden sonra, Fürstenfeld’deki bir süpermarketin birkaç çalışanıyla ilgili şüphe duyulduğunu bildirdi. 

Eyalet yetkilileri, adı geçen bölgedeki Billa şubesinden alışveriş yapan müşterilerin, sağlık durumlarını “yakından izlemeleri’’ çağrısında bulundu. 

Açıklamada, mutasyon şüphesi duyulan ilgili tüm kişiler ve temasları artık resmi olarak izole edilmiştir dendi. 

Bölge otoritesi Hartberg-Fürstenfeld, sorumlu sağlık otoritesi olarak, Fürstenfeld’deki Ledergasse 14 adresindeki Billa marketi şubesinin müşterileri olan veya 1-9 Şubat 2021 tarihleri arasında süpermarket veya çalışanlarıyla herhangi bir temas kuran herkesi aradığı kaydedildi. 

Yetkililer, ilgili bölgede herhangi bir temasa geçmiş olan kişilerde, semptomlar ortaya çıkarsa, kendi kendini karantinaya almalı ve sağlık yardım hattı 1450 aracılığıyla hemen bir PCR testi için kaydolmalısınız uyarısında bulundu.

Kendi güvenliğinizin yanı sıra ailenin ve nüfusun menfaati için, Fürstenfeld belediye binası veya Hartberghalle gibi bir test pistinde veya bir eczanede hızlı bir antijen testi şiddetle tavsiye edildi. |virgül 

Yayınlama: 10.02.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.