Uyuşturucu Kullanan ‘15 Yaşındaki’ Genç Merdivenlerde Ölü Bulundu

Avusturya’nın Graz kentinde bir apartmanın merdivenlerinde bulunan gencin cansız bedeni, uyuşturucu kullanımının 15 yaşa kadar indiğini gösterdi. Hayatını kaybeden gencin Türkiye göçmeni olduğu bilgisine ulaştık.

Uyuşturucu Kullanan ‘15 Yaşındaki’ Genç Merdivenlerde Ölü Bulundu

Avusturya’nın Steiermark eyaletinin başkenti ve Steiermark’ın en büyük, Viyana’dan sonra ülkenin en büyük ikinci şehri Graz’da bir apartmanın sakinleri tarafından yerde yatan genç bir kişi bulundu.

Cumartesi sabahı fark edilen genç, hayata döndürülmeye çalışılsa da müdahaleler fayda etmedi. 

Polise göre, Graz-Wetzelsdorf’ta bir apartmanda bulunan genç, diğer gençlerle birlikte uyuşturucu tüketmiş. 

15 Yaşındaki genç, Graz’ın Jakomini semtinden ikamet ettiği tespit edildi. 

Graz Eyalet Kriminal Polis Bürosu yetkilileri tarafından yapılan ilk soruşturmalar, çocuğun daha önce diğer iki gençle, 19 yaşında ve 16 yaşında, evdeki bir apartman dairesinde uyuşturucu tükettiğini ortaya çıkardı. 

Kesin koşullar ve ölüm nedeni otopsi raporundan sonra belirleneceğini belirten emniyet yetkilileri, 15 yaşındaki gencin yakınlarına haber verildiği kaydedildi.

Genç Türkiye Göçmeni 

Virgül’e Graz’dan ulaşan bir okuyucumuz, hayatını kaybeden gencin Türkiye göçmeni olduğu bilgisini verdi. Yaptığımız araştırma sonucunda, bilginin doğru olduğu teyit edilmiştir. Graz esnaflarından olan  okuyucumuz, gençlerimize sahip çıkılması, ailelerinin uyuşturucu konusunda yardım ve destek almaları konusunda uyarılarda bulundu. |virgül 

© Bild: virgül 

Yayınlama: 14.03.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.