Graz’dan Antalya’ya uçuşlar başlıyor

Graz Havalimanı iki yeni destinasyona uçuyor. Gelecekte Polonya’nın Baltık Denizi’ne ve Türkiye’nin Akdeniz’ine doğrudan uçuşlar düzenlenecek.

Graz’dan Antalya’ya uçuşlar başlıyor

SunExpress, 15 Ocak’tan itibaren Graz’dan Türk Rivierası’ndaki Antalya’ya doğrudan uçuş sunacak. Seferlerin Nisan ayına kadar başlaması planlanmıyordu, ancak havayolu şirketi yılın başından itibaren bu rotada uçacağını duyurdu. Graz Havalimanı Genel Müdürü Wolfgang Grimus, “Antalya’ya uçuşların başlamasını öne çekerek, soğuk sezonda dört güneşli destinasyona doğrudan uçuş sunabiliyoruz” dedi. Diğer üç güneşli destinasyon ise Tenerife, Gran Canaria ve Hurghada.

Münih uçuşları çarşamba öğleden sonra yeniden başlayacak

Ancak o zamana kadar havaalanları hala düşük sıcaklıklarla mücadele etmek zorunda. Örneğin Münih’te dondurucu yağmur nedeniyle uçuşlar iptal edildi. Bu nedenle, Graz’a ve Graz’dan bağlantılar da etkilenmiştir.

Münih ve Graz arasındaki tüm uçuşlar Salı ve Çarşamba sabahı boyunca iptal edildi. Uçuşların Çarşamba günü öğleden sonra yeniden başlaması bekleniyor. Tüm uçuş bağlantılarının durumuna ilişkin güncel bilgiler www.flughafen-graz.at adresinde bulunabilir.| ©DerVirgül

Yayınlama: 05.12.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.